​DAIRY HERD INNOVATIE AWARD 2015

Awards 2015 2

CowManager Sensor wint 2 Innovatie Awards op de World Dairy Expo in Madison USA

Harmelen, Nederland (30 September 2015) – Agis Automatisering/CowManager heeft tijdens de World Dairy Expo te Madison (VS) twee prijzen gewonnnen: de Dairy Herd Management Innovation Award én de People’s Choice Award. Beide prijzen zijn dinsdagavond 29 September uitgereikt. Internationale erkenning voor de Nederlandse CowManager Sensor.

De Awards
De Innovation Award is een innovatieprijs die wordt uitgereikt aan nieuwe innovatieve producten die sinds de World Dairy Expo vorig jaar op de markt zijn. De keuze voor prijswinnaars wordt bepaald door een vakkundige jury bestaand uit producenten, academici en vertegenwoordigers uit de industrie. Onder de prijswinnaars van de Innovation Awards wordt daarnaast nog een People’s Choice Award uitgereikt; De publieksprijs. Door middel van online stemmen kon het publiek zijn stem uitbrengen voor zijn favoriete product. Ook deze prijs is door CowManager in de wacht gesleept. De CowManager Sensor heeft de meeste stemmen uit de meeste landen gekregen.

De CowManager Sensor

De CowManager Sensor is een innovatief product ontwikkeld door Agis Automatisering. Het CowManager SensOor systeem bestaat uit een sensor aan het oor en bevat 3 software modules: Vruchtbaarheid (tocht), Gezondheid(ziektes) en Voeding(vreten en herkauwen). Het gebruik van de SensOor bespaart arbeid en zorgt voor een duurzame veestapel.

Select Sires/World Wide Sires

Sinds de World Dairy Expo 2014 heeft Agis Automatisering/CowManager een dealerovereenkomst met de Amerikaanse KI organisatie Select Sires zij verkopen CowManager SensOren in de Verenigde Staten en Canada. World Wide Sires, dochter van Select Sires verkoopt in 60 overige landen (waaronder oa. in Nederland, België, Australië en China).